Voor leden

Accommodatie

De vereniging heeft een prachtige grote buitenbak en een overdekte rijhal aan de Verwoldseweg in Laren tot haar beschikking. Buiten de lesuren en evenementen zijn deze voor de leden vrij te gebruiken. Het parkeerterrein en de buitenbak zijn voorzien van verlichting. De verlichting van de buitenbak is met een schakelaar naast de manege aan te zetten. Na gebruik graag weer uitzetten. De verlichting van het parkeerterrein wordt vanuit de kantine bediend.


Onderhoud accomodatie

Op donderdagmiddag van 13.30-16.30 uur vindt onderhoud plaats.


Binnenbak bezet (naast de lessen)

Door het verhuren van de accommodatie aan derden wordt een deel van de kosten gedekt. Hierdoor is de accomodatie beperkt beschikbaar.


Hindernismateriaal

In de binnenhal is hindernismateriaal beschikbaar om vrij te gebruiken. In de oneven springweken staat dit van maandag t/m woensdag nog van de vorige lesavond en mag dat na gebruik blijven staan. Op de andere dagen graag het materiaal na gebruik weer opruimen.


In de zomerperiode staat er voldoende hindernismateriaal om buiten te kunnen trainen.


Kantine

Tijdens de lesuren en evenementen is de kantine open volgens een zelfconsumptie principe. De prijzen van de consumpties hangen in de kantine en we vertrouwen onze leden erop dat ze dit zelf afrekenen en het geld op de kassa achterlaten.